Üdvözlünk az Magyar Kurír - Új Ember könyvesboltjában

Online Könyváruház

Kosár | 0 termék

Titkoskönyv

Miklya Luzsányi Mónika

Értékelje ezt a terméket

Készleten

2 200 Ft
Vagy

További képek

  • Titkoskönyv
  • Titkoskönyv

Részletek

A Titkoskönyv őszinte hangú, izgalmas kamaszregény a szerelem szépségeiről és veszélyeiről. A történet egy keresztyén családban játszódik, ahol három tizenéves éli hétköznapjait. Gica, Gabó és Franci egymással, szüleikkel, szerelmeikkel való kapcsolata modellértékű, és nem veszítette el érvényét a könyv első kiadása óta eltelt 15 év alatt. Most a harmadik kiadást veheti kezébe az olvasó. Elsősorban lányoknak ajánljuk.

Részlet dr. Pálhegyi Ferenc pszichológus ajánlásából:

„A szereplőket hamar megismerjük és megszeretjük, sőt arra jövünk rá, hogy már ismerjük őket, hiszen pont ilyen – mai! – emberek között élünk mi magunk is. Az események sodrása magával ragadóan izgalmas, noha minden feszültség és minden feloldódás a személyek belső világában történik. Miklya Luzsányi Mónika könyve egyedülállónak mondható abban, hogy korunk fiataljainak legégetőbb kérdéseihez szól hozzá, anélkül, hogy moralizálna, mégis utat mutató módon. Jól ismeri a mai tizenévesek világát, megérti és szereti őket.

Érti szabadságvágyukat és a lázadást, de látja a szabadság illúzióját és a szabadosság veszélyt rejtő csapdáit is. A tizenéves olvasók saját magukkal találkozhatnak a könyvben: indítékaikkal, érzelmeikkel, a vágyak hatalmával és a céltalanság zsibbasztó fájdalmával. Ezt a kisregényt elolvasva sokkal jobban fogják ismerni és érteni saját magukat, és ezzel segítséget kapnak életfontosságú döntéseikhez is. A könyv kulcsszavai: önismeret, társkapcsolat, szerelem, szex, szülő-gyermek és tanár-diák viszony, korszellem, kilátástalanság, szenvedélybetegségek. A tizenéves ifjak mellett hasznos eligazítást adhat szülőknek, pedagógusoknak is.”

A szerzőről: Miklya Luzsányi Mónika – pedagógus, író, szerkesztő, szociál-etika szakos teológus és öt gyermek édesanyja. Számos könyve jelent meg gyerekek, fiatalok és felnőttek számára, többek között a Zombiblog, Egy marék zizi vagy az Apati szövetsége. Legnépszerűbb könyve a Titkoskönyv, amely eddig tízezer példányban jelent meg.

További információk

Szerző neve Miklya Luzsányi Mónika
Kiadó Parakletos Könyvesház
Kiadás éve 2016
Lapszám 159
Kötési mód puhafedeles
Méret Nem
Súly g
Cikkszám 9786155141850

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.