Üdvözlünk az Magyar Kurír - Új Ember könyvesboltjában

Online Könyváruház

Kosár | 0 termék

Karácsonyi ​remény

Donna VanLiere

Értékelje ezt a terméket

Készleten

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 691 Ft

Vagy
10%

További képek

  • Karácsonyi ​remény

Részletek

Donna ​VanLiere rengeteg olvasó szívét meghódította gyönyörű karácsonyi regényével. „A karácsonyi cipő”-vel, amelyben Nathan még kisfiú volt, akitől a rák elragadta édesanyját. Amikor egy idegen kifizette helyette az édesanyjának ajándékba szánt cipőt, nem csak ő, de Robert is a szív mélyére ható leckét kapott a szeretet és a nagylelkűség nagyságáról.
A történet most folytatódik…
Nathan immár harmadéves orvostanhallgatóként rádöbben, hogy nagyon sok mindent meg kell még tanulnia a hitről, az áldásról és az áldozatról. Meghan Sullivan tanítja meg neki mindezeket – a fiatal nő, aki ugyan lyukkal a szívében született, ez mégsem tarthatja vissza attól, hogy az egyik leggyorsabb futó váljon belőle.

Ugyancsak erre tanítja Charlie is, a kisfiú, aki megmutatja Nathannek hogyan kell valódi bátorsággal élni az életet. Ők együtt segítik majd át Nathant élete újabb nehéz szakaszán.
A „Karácsonyi Áldás” lenyűgöző történet arról, hogy a remény a legsötétebb helyeken is tovább élhet, és hogy az őszinte szeretet minden ajándékok legnagyobbika.

További információk

Szerző neve Donna VanLiere
Kiadó Lazi
Kiadás éve 2005
Lapszám Nem
Kötési mód puhafedeles
Méret Nem
Súly g
Cikkszám 9789632673974

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.